Wij verkopen Argo rubberboten

 

 

Kwaliteit en duurzaamheid voor een eerlijke prijs, dat is waar Argo voor staat. Argo rubberboten zijn zeer robuust en hebben uitstekende vaareigenschappen. Topkwaliteit voor een veel scherpere prijs dan de gevestigde merken zoals Zodiac en BRIG.

Argo 230 rubberboot

De ARGO 230 is een 2 tot 3-persoons rubberboot. Een uitstekende rubberboot van 2.30m. Volledig opblaasbaar en opvouwbaar. Handig mee te nemen in een draagtas. Een handzame boot van slechts 39 kg die dankzij een opblaasbare kiel, stevige tubes van 0.9mm PVC en een degelijke aluminium of airvloer uitstekende vaareigenschappen heeft. De ARGO 230 rubberboot is populair onder vissers, ook handig als bijboot bij uw motorkruiser of zeiljacht en, door zijn beperkte omvang, als boot voor op vakantie. Deze rubberboot is gemakkelijk te vervoeren in de achterbak van een kleinere auto. De boot is geschikt tot een 4pk buitenboordmotor en wordt ook veel verkocht in combinatie met een elektromotor.

 

Prijs: €725,-


Argo 290 rubberboot

De ARGO 290 rubberboot is een solide rubberboot van topmerk ARGO inflatables. De ARGO 290 rubberboot is een slag groter dan instapmodel ARGO 230. De 290 rubberboot heeft een capaciteit van 4 personen en kan een buitenboordmotor tot 10pk aan de spiegel hebben. De rubberboot heeft grote tubes van 0.9mm PVC waardoor de boot goed beschut is en ook met steviger weer goede vaareigenschappen biedt. De opblaasbare kiel zorgt voor een V-vorm van de bodem waardoor de ARGO 290 een ultieme vaarervaring geeft tegen een scherpe prijs. De ARGO 290 is een populaire boot voor watersporters die een volwaardige maar handzame boot willen die eventueel ook op vakantie kan worden gebruikt. Ook goed verkocht als bijboot bij grotere jachten. ARGO rubberboten worden geleverd in 3 sterke kleurstellingen en met een aluminium of opblaasvloer. De 290 geeft net wat meer ruimte dan de Argo 230. Er kunnen gemakkelijk 4 personen in vervoerd worden.

 

Prijs: €875,-


Ago 320 rubberboot

De ARGO 320 is de ultieme mid-range rubberboot van ARGO Inflatables. Een robuust rubberboot die gebruik maakt van hoogwaardige materialen om weer en wind te kunnen weerstaan. Dit rubberboot model is goed geschikt voor 4 personen en kan zowel gebruikt worden door de snelvaarder (er kan tot wel 15pk achter) als door de toervaarder en visser (uitermate geschikt voor een kleinere buitenboordmotor óf elektrische buitenboordmotor. Opvallend zijn de extra grote tubes (43 cm) en de opblaasbare kiel die het drijfvermogen en de vaareigenschappen naar een hoger niveau tillen.

 

prijs: €950,-


Ago 360 rubberboot

De ARGO 360 is de meest populaire ARGO rubberboot. Oerdegelijke materialen en extra stevige naden en doek, gecombineerd met de handzaamheid en beperkte verpakkingsgrootte zorgen voor een volwaardige boot die toch ook gemakkelijk mee in de auto kan op weg naar een nieuwe vaarbestemming. Door de extra grote drijvers is het drijfvermogen groot. De opblaasbare kiel zorgt voor een rubberboot die scherper door het water snijdt. De ARGO is leverbaar in meerdere kleurencombinaties. Met zijn 3.60m is het een volwaardige boot waar u met 5 personen in kunt. Leeggelopen en opgevouwen is de boot gemakkelijk mee te nemen, op vakantie of een dagje weg. De details en afwerking zijn uitstekend. Tot maximaal een 20pk buitenboordmotor achter de boot. Ook ideaal met een fluistermotor.Het design van de 360 staat volledig in dienst van de functionaliteit van de boot. De ARGO 360 rubberboot is hierdoor ongeevenaard in zijn prijsklasse.

 

prijs: €1050,-


Ago 460 rubberboot

Uniek in ons assortiment is de ARGO 460 rubberboot. De langste rubberboot verkrijgbaar. Ideaal voor een iets grotere groep. Een goede familieboot dus. Geleverd met aluminium bodem is dit een zeer degelijke oplossing als u de flexibiliteit wilt van een rubberboot en de ruimte van een sloep. Met zijn oerdegelijke 1.2mm PVC is de ARGO 460 niet kapot te krijgen. De extra dikke en stevige spiegel kan een 40pk buitenboordmotor aan. Hiermee kan de ARGO 460 ook goed gebruikt worden op grotere wateren zoals het IJsselmeer. Hiermee is het een serieus en veel mobieler (en goedkoper) alternatief voor een RIB boot.

 

prijs: €1450,-